Бази практик

Бази практик відділення «Технології харчового виробництва»

Практична підготовка студентів – обов’язковий компонент освітньо-професійної підготовки в коледжі, що має на меті отримання студентами професійних умінь і навичок для здобуття певного кваліфікаційного рівня.
Ми орієнтуємо студентську молодь на глибоке, систематичне засвоєння практичних вмінь та навичок, постійне удосконалення їх під час практики. Практична підготовка студентів здійснюється через навчальні, технологічні та переддипломні практики, що є основою професійної підготовки майбутніх фахівців.
Всі навчальні та виробничі практики студентів проводяться в провідних господарствах та на навчально-виробничій базі коледжу, що має сучасні навчально-виробничі лабораторії:
«Тваринництво» (200 голів великої рогатої худоби)
«Зооцентр» (з різноманітними дрібними тваринами і птахами)
«Якість та безпека харчових продуктів та продовольчої сировини»
«Технології молока та молочних продуктів»
«Харчові технології»
Окрім практичних занять в лабораторіях студенти мають можливість проходити практичне навчання на передових підприємствах, з якими підписано меморандуми про співпрацю:
ТОВ «Ковінько-ковбаси, ТОВ «Фірма «Фавор», ПАТ «Агрокомбінат «Калита», ТОВ «Малинський бекон», СВК «Ружинський», ФОБ «Петропавлівські ковбаси», ДП «Ружин молоко», ТОВ «ТД «Українські харчові технології», ТОВ Брусилівський маслозавод, ТОВ Лосинівський маслозавод та ін.
Тісна співпраця відділення з роботодавцями спрямована на підвищення якості фахового навчання, зв’язку між практичною і теоретичною підготовкою, адаптацією молодих спеціалістів, закріплення їх на робочих місцях.