Захист курсової роботи є своєрідною перевіркою знань, умінь та навичок студента у певній галузі, а також здатністю представити отримані результати перед комісією.
10.06.2024р. на відділенні «Технології харчового виробництва» ,відбувся захист курсових робіт з навчальної дисципліни «Технологія виробництва молока і яловиччини». Комісією у складі Валентини ЦУПЕР-КОРОЛЬ, Юлії ЛАТУШКО, Раїси ГОЛУБ, Світлани АТАМАНЧУК, Наталії ПЕТРЕНКО, було відмічено достатній рівень засвоєння знань студентів групи ТВПТ-31 з організації розведення, годівлі, утримання і використання худоби для одержання максимальної продуктивності відповідно до її генетичного потенціалу в умовах різних форм господарств, на підставі досягнень науки і кращого виробничого досвіду!
Студенти групи глибоко розкрили актуальність і зміст обраних тем, показали належні знання, обґрунтували свої пропозиції, правильно відповідали на питання комісії. В результаті захисту отримали позитивні оцінки.
Дякуємо ЗСУ за можливість провести даний захід! Слава Україні! Героям Слава!