2 жовтня 2024 року на відділенні “Технології харчового виробництва” відбувся розподіл здобувачів освіти спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва по виробничих підприємствах для проходження технологічної практики. Впродовж розподілу завідувач відділення Ведмідь І.В. ознайомив студентів з основними вимогами до проходження практики, завідувач навчально-виробничими практиками Цах В.В. ознайомив студентів з особливостями заповнення звітів-щоденників, з їх обов’язками та правами як практикантів, провідний інженер з охорони праці П.П. Хоменко ознайомив з правилами техніки безпеки під час проходження практики. Технологічна практика дає можливість студенту набути безцінного практичного досвіду. Практикант під час роботи на виробництві має можливість вивчити реальні ситуації та перевірити отримані під час навчання знання. Він може самостійно приймати рішення, обґрунтовуючи правильність своїх висновків перед керівником практики. Майбутній спеціаліст навчається субординації, роботі в колективі, отримує навички професійного спілкування.