25 квітня 2024 року спеціалісти ТОВ “Фірма Фавор” – Заступник директора з якості Ірина Здоренко , завідувачка виробництва Світлана Білявська , завідувачка контрольно-виробничої лабораторії Олена Михайленко мали чудову можливість відвідати відділення “Технології харчового виробництва” ВСП “Немішаївський фаховий коледж НУБіП України. Завідувачкою відділення, Юлією ЛАТУШКО, було організовано захоплюючу екскурсію, під час якої ми ознайомилися з унікальною матеріально-технічною базою коледжу.
Особливо хочемо відзначити матеріально-технічну базу коледжу, яка використовується під час реалізації освітньо-професійних програм відділення “Технології харчового виробництва” – все дуже-дуже сучасно, МОЛОДЦІ!
Ми мали можливість стати учасниками майстер-класу з виробництва сиру “Моцарелла” – це було щось неймовірне, отримали дуже велике задоволення.
Щиро дякуємо директору Немішаївського фахового коледжу Володимиру АЛЬОХІНУ, заступнику директора з навчально-методичної роботи Олександру ВЕРГЕЛЕСУ, завідувачці відділення Юлії ЛАТУШКО та завідувачці навчально-виробничої лабораторії технології молока і молочних продуктів Інні ДЕРЕМЕД за цю незабутню зустріч.
Дякуємо за чудову співпрацю та надзвичайно цікавий день!