Відбувся захист курсових робіт студентів групи ХТ-41, спеціальності 181 Харчові технології з навчальної дисципліни «Технологія молока її молочних продуктів ». Курсова робота з відповідної навчальної дисципліни є невід’ємною частиною підготовки фахівців даної спеціальності, передбачена навчальним планом та графіком освітнього процесу. Науково-практичний рівень навчальних завдань, грамотність викладення матеріалу, правильність оформлення, вміння студента в процесі захисту обґрунтувати і довести правомірність наведених у роботі тверджень були продемонстровані в процесі захисту курсових робіт.
Комісія у складі викладачів Валентини ЦУПЕР-КОРОЛЬ, Світлани АТАМАНЧУК, Ігоря ВЕДМІДЯ – оцінила рівень сформованості загальних (ключових) та професійних компетенцій, набутих студентами у процесі опанування навчального матеріалу. Відмінне вміння синтезувати здобуті теоретичні знання і використовувати їх під час дослідження практичних проблем показали студенти групи. Це ще раз доводить, що у наших студентів немає жодних перешкод для отримання ґрунтовних знань, для майбутньої відбудови незалежної держави України. Разом до перемоги!!!
Дякуємо ЗСУ за можливість провести захист робіт!