За такими амбітними та працелюбними молодими фахівцями майбутнє нашої країни. Пишаємося Кирилом Тихоновським, випускником відділення “Технології харчового виробництва”, який став ще одним прикладом успішного випускника для наших студентів!
У світлі молодості та таланту: знайомтеся – Кирило Тихоновський, наймолодший кухар Фабрики-кухні «ГотуЇмо»!
Коли Кирило Тихоновський у свої 19 років став частиною нашої команди, ми відразу відчули його енергію та пристрасть до кулінарного мистецтва. З першого дня запуску фабрики, він не тільки став вчитись новому досвіду, а й засвоював його з неабияким ентузіазмом.
У січні цього року Кирило отримав диплом фахового молодшого спеціаліста з професійною кваліфікацією «технік-технолог з виробництва молочних продуктів» і одразу після закінчення навчання прийшов на роботу на Фабрику-кухню «Готуїмо».
Але Кирилове зростання нашими очима не обмежується лише професійним аспектом. Він став досвідченішим та спокійнішим. А найбільше у роботі Кирило цінує доброзичливе спілкування з іншими працівниками.
У вільний час Кирило мріє про власний інвестиційний портфель, займається саморозвитком, читає книги, відвідує спортзал та експериментує з новими рецептами вдома. І як виявляється, наші страви теж не залишають його байдужим. Зокрема, він в захваті від борщу з чорносливом, який вважає надзвичайно смачним і корисним, завдяки тому, що автор рецептури додав цей несподіваний інгредієнт у страву.
Його оптимізм та відданість роботі стають прикладом для всієї команди, а його улюблені страви, що готуються на нашій фабриці, додають колориту та задоволення кожному робочому дню.