З 29.04. по 02.05.2024 р. під час практичних занять з дисципліни Технологія переробки продукції тваринництва з основами виробничої санітарії студенти групи ТВПТ-41 спеціальності 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва на чолі з викладачем Козачок К.М. відпрацювали такі підготовчі технологічні процеси:
  оцінка якості вхідної сировини;
  очищення та нормалізація;
  види теплової обробки;
   сервірування.
За період навчальної практики здобувачі освіти ознайомилися із методиками та виготовили наступні види молочної продукції:
   Масло методом збивання в асортименті:
  солодковершкове;
    солодковершкове солоне;
  масло з наповнювачами.
  Сири ферментативного осаджування:
  розсільний;
  моцарела.
  Сир кислотного осаджування
  адигейський з наповнювачами.
  Сир перероблений
  плавлений закусочний та десертний.
  Сир на основі маслянки.
  Напої на основі сироватки.
Студенти закріпили теоретичні знання та набули практичного досвіду з ефективного використання молочної сировини.
На завершення роботи в НВЛ “Технологія молока і молочних продуктів” студенти організували дегустацію виготовленої продукції на яку запросили студентів відділення молодшого курсу навчання.