Аромати свіжої випічки не залишають байдужими нікого!
  Випічка належить до продуктів, без яких не може обійтися жодна трапеза.
  Згідно графіка практичних занять в навчальній лабораторії «Харчові технології в реальному часі» для студентів 3 курсу групи ХТ-31 та ТВПТ-31, Нінель Бачинська провела ряд практичних занять.
  Студенти провели час у дружній компанії, поєднавши приємне з корисним, отримали незабутні враження та цінний практичний досвід!
  Навчилися випікати різноманітні хлібо-булочні вироби своїми руками, відповідно до технологічних карт, а саме: хліб, духмяну здобну випічку з різними начинками, міні-піцу, біляші, смажені пиріжки з капустою та картоплею, пироги часникові та інш.
  Дізналися секрети та тонкощі хлібопечення, а ще отримали потужний заряд мотивації та хлібного натхнення.