У надважкий час для України наші славні воїни з честю виконують свій військовий обов’язок, відстоюючи незалежність нашої держави, яку вона так гірко здобувала протягом багатьох століть.
Носієм справжнього патріотизму української армії в усі часи завжди був наш незламний народ.
Протягом століть українські воїни вважали боротьбу за незалежність своєї Батьківщини справою честі, і щоразу, коли над Україною нависала небезпека іноземного поневолення, виявляли дивовижні зразки хоробрості й героїзму.
Саме жага українців до волі і свободи була тією вирішальною силою, об яку розбивалися всі спроби іноземних завойовників поневолити українську землю.
Наші воїни в усі часи проявляли готовність на будь-який подвиг в ім’я своєї Батьківщини. Наша армія – це армія героїв!
23.04.24 р. викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін К.В. Костюченко організувала і провела спільно із С.П. Скуратівською, О.М. Хоменко в рамках виконання комплексного плану виховних заходів для груп першого курсу А-11, ЕФС-11, М-11 виховну годину “Героїчні бойові та трудові традиції українського народу”.
Виховний вплив бойових традицій полягає насамперед у силі прикладу, яка спонукає нові покоління воїнів йти по стопах своїх батьків і дідів, множити їх славні справи, беззавітно служити Батьківщині.
Тому, ми – викладачі, наставники маємо робити все від нас залежне для сприяння відродженню, збереженню та примноженню героїчних традицій українського народу та духовних цінностей, надбаних багатьма поколіннями.
Ми маємо доносити до підростаючої молоді важливість цінності власної свободи і прагнення до гідного майбутнього, щоб невпинно прокладати шлях до повернення в цивілізоване європейський простір, з повагою пам’ятаючи славну історію могутньої Київської Русі, на яку рівнявся майже увесь світ.
Циклова комісія соціально-гуманітарних дисциплін