У період з 3-4 червня 2025 року на відділенні «Технології харчового виробництва» проведені студентські конференції, під час яких проходив захист щоденників-звітів з технологічної та виробничої практик студентів спеціальностей:
 
  181 Харчові технології
  204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
 
Студенти презентували результати проходження практики у вигляді змістовних звітів та яскравих виступів. Програма практики була виконана в повному обсязі.Особливу увагу варто звернути на те, що практика проходила на сучасних підприємствах, що дало змогу студентам отримати цінний досвід та набути актуальних фахових компетентностей, необхідних для подальшої професійної діяльності.
 
  Комісія у складі викладачів Світлани Атаманчук, Валентини Цупер-Король, Юлії Латушко і завідувача відділення Ігора Ведмідя відзначили високий рівень підготовки студентів та їхнє позитивне ставлення до процесу навчання на практиці.
 
  Це ще один важливий крок у формуванні кваліфікованих і конкурентоспроможних фахівців